Dreambuilders

Oog voor de ander hebben en polarisatie ombuigen naar meer onderling begrip. Dat willen steeds meer mensen en organisaties. Op de werkvloer en in de samenleving. Met het zakelijke netwerk Dreambuilders maken we samen een vuist en ontmoeten leden gelijkgestemde ondernemers en leidinggevenden. Lees hier meer over de voordelen en voorwaarden:

Info & aanmelden


ūüóďÔłŹ¬†SAVE THE DATE - 4e Dreambuilders-event in het museum

Dinsdagavond 9 april 2024 vindt het 4e Dreambuilders-event plaats met een keynote van Stephan Ummelen, auteur van 'Betekenis en Bullshit'. De avond begint om 19.45 uur; deuren gaan om 19.30 uur open.

Aanmelden 9 april

Deel 1 = interactieve update/kennismaking met Museum of Humanity.
Deel 2 = keynote van Stephan Ummelen n.a.v. zijn nieuwe boek 'Betekenis en Bullshit'.
Deel 3 = borrel met gelijkgestemde ondernemers.

Stephan is auteur, adviseur, onderzoeker en spreker m.b.t. de thema's betekenis en vertrouwen in organisaties. In zijn recent verschenen boek 'Betekenis en Bullshit' beschrijft hij hoe het werkende leven een steeds grotere rol speelt in een zoektocht naar betekenis en zingeving onder medewerkers en hun klanten. Tijdens het event neemt Stephan ons mee in hoe jouw organisatie menswaardigheid en waardengedreven werken centraal kan stellen, op weg naar de betekeniseconomie van de toekomst. 

ūüéĀ Bezoekers ontvangen Stephans boek gratis!


JAARPLAN 2024

Museum of Humanity groeit enorm. Download de PDF met onze plannen voor dit jaar.

Jaarplan 2024


TEAMDAGEN
Daarom ontvangen wij bedrijven in Zaandam voor een inspirerende teamdag met een unieke atmosfeer.

Ontdek onze teamdagen

+ 7

Onze Dreambuilders: