Vers van de pers: het kinderboek

Wat gaaf: het kinderboek 'Ruben en het geheime museum' is verschenen. Een prachtig eindresultaat om het verhaal over de droom van Ruben te delen met kinderen op de basisschool.

Over het boek van auteur/illustrator Corianne Holleman: Soms zie je verdrietige of erge dingen om je heen gebeuren of op tv of op internet, en dan ga je erover dromen hoe je de wereld mooier zou kunnen maken. Maar dromen helpt toch niet? Nou, soms wel. Het verhaal uit dit boekje is echt gebeurd. Toen Ruben zijn droom maar niet kon vergeten, is hij net zolang doorgegaan tot zijn droom uitkwam. Je kunt zelf lezen hoe dat allemaal ging. Corianne had ook een droom: een boek schrijven en daar zelf tekeningen bij maken. Met dit mooie boekje is ook haar droom uitgekomen. Leuk, he?

Samen nemen ze je mee in dit onvergetelijke avontuur van Ruben en Kameraadje omdat ze tegen je willen zeggen: droom jij er ook weleens van hoe je dingen beter en mooier kunt maken? Blijf dan vooral geloven in je droom en probeer jouw droom ook werkelijkheid te maken! Het museum uit de droom van Ruben is er echt gekomen. Het staat in Zaanstad. Kom je een keer kijken?

Het kinderboek wordt uitgegeven door Buijten & Schipperheijn Drukkerij en is gedrukt door Drukkerij AMV. Een prachtige samenwerking! Ook willen we heel graag vormgever Sly Masmeijer en redacteur Jettie Vonder Oost bedanken voor hun harde werken achter de schermen. Tot slot uiteraard alle donateurs die eerder dit jaar hebben bijdragen aan de crowdfundactie voor het boek op Voor De Kunst.

Wil je het boek bestellen dan kun je het kopen in het museum of bestellen via onze webshop

Beeld: Dirk Kruit