Met je team naar het museum

Karten? Steengrillen? Lasergamen? Erg leuk natuurlijk, maar jij zoekt eens een héél ander uitje voor je team. Kom dan dit voorjaar naar Museum of Humanity in Zaandam. Dwaal rond, sta stil en laat je meenemen in het inspirerende verhaal van fotograaf Ruben Timman. Dit alles in een rauwe locatie gevuld met portretten van mensen die je hart raken.

Stel je programma zelf samen met onder andere deze onderdelen:

 

  • Laat je inspireren door de droom van fotograaf Ruben Timman;

  • Kijk en verwonder - dwaal aan de hand van enkele opdrachten door het museum;

  • Kom in verbinding als team - met creatieve werkvormen en opdrachten leer je elkaar beter kennen;

  • Ontdek de geschiedenis van het militaire Hembrugterrein tijdens de Hembrug Missie. Strijd gegarandeerd!

  • Catering en programma afgestemd op jullie wensen;

  • Optie: nieuwe teamfoto’s nodig? Vraag naar de mogelijkheden!

Win-win:
Jullie krijgen een origineel teamuitje én wij kunnen – door jullie komst – nog meer impact maken voor een wereld waarin iedereen zich gezien voelt.

Vragen of een offerte op maat?

Bel of app ons: 06-19561732
Of mail Ton Hoogduin

Reviews

"Met het Gebiedsteam van Amsterdam Oud Zuid waren we op teamuitje naar Museum of Humanity. Daar stonden we stil bij de schoonheid en de waardigheid van ieder mens met verschillende werkvormen en fantastische catering. Bijzonder inspirerend en van harte aanbevolen! Ik was er al van overtuigd dat niemand het verdient om vergeten te worden en hun missie om een wereld te creëren waarin iedereen zich gezien voelt sluit daar naadloos bij aan."

Martijn, gebiedsmakelaar Amsterdam Oud Zuid

"Bij aankomst werden wij geblinddoekt een vluchtelingentent binnengeleid. Heel verrassend. Hier vertelde Ruben over zijn droom, waarna we in expositieruimte op zoek gingen naar een foto die ons aansprak. Dit maakte al veel los bij ons. Daarna volgden diverse teambuildingoefeningen en lieten we ons door Ruben fotograferen. Al met al een heel bijzondere, verrassende, fijne dag onder het genot van een hapje en een drankje."

Bea, ZwartGroen