Teambuilding

Kom in verbinding met elkaar

Ontmoet – met jouw team of relaties – de mensheid op een unieke manier in Museum of Humanity. Dwaal rond, sta stil en laat je meenemen in het inspirerende verhaal van fotograaf Ruben Timman. Dit alles in een rauwe locatie gevuld met portretten van mensen die je hart raken.

Kom in verbinding met elkaar tijdens een teamdag en leer elkaar op een andere manier kennen. Juist omdat thema’s als menswaardigheid, inclusiviteit en kansengelijkheid zo relevant zijn op de werkvloer. Aan de hand van het thema Een reis om de wereld in één dag bieden wij onder andere rondleidingen, teambuildingsessies en fotoworkshops. Ook kunnen we zorgen voor een heerlijke lunch of sfeervol diner bij kaarslicht.

Stel je programma zelf samen met onder andere deze onderdelen:

• Laat je inspireren - Ruben Timman deelt zijn droom en neemt jouw team mee terug naar Vietnam in 2001

• Kijk en verwonder - dwaal aan de hand van enkele opdrachten door het museum. Het levert gegarandeerd bijzondere gesprekstof op met elkaar.

• Verbinding team - met onze op maat gemaakte werkvormen en spellen leer je elkaar als team beter kennen en is plezier gegarandeerd. We maken graag een programma op maat afhankelijk van jouw wensen.

• Workshop portretfotografie door Ruben Timman – leren kijken als een fotograaf en uiteindelijk ook zelf aan de slag om elkaar te fotograferen.

• Teamfoto’s nodig? Ruben of andere fotograaf van Museum of Humanity legt jullie prachtig vast in de bekende stijl; te gebruiken voor eigen uitingen.

• Aanvullende programma's: we werken samen met allerlei creatievelingen om jouw teamdag te verrijken. Denk bijvoorbeeld aan een workshop capoeira, djembé, portrettekenen of houtsnijwerken. Of dwaal over het Hembrugterrein met onze speurtocht en ontdek meer over de interessante geschiedenis van deze voormalige munitiefabriek. Vraag naar de mogelijkheden.

• Lunch of diner: afhankelijk van het tijdstip bijv. een heerlijke Turkse lunch of eventueel diner bij kaarslicht

Nieuwsgierig?

Vragen of een offerte op maat?

Mail jouw aanvraag

null
null

Wat zeggen anderen:

"Bij aankomst werden wij geblinddoekt een vluchtelingentent binnengeleid. Heel verrassend. Hier vertelde Ruben over zijn droom, waarna we in expositieruimte op zoek gingen naar een foto die ons aansprak. Dit maakte al veel los bij ons. Daarna volgden diverse teambuildingoefeningen en lieten we ons door Ruben fotograferen. Al met al een heel bijzondere, verrassende, fijne dag onder het genot van een hapje en een drankje."

Bea, ZwartGroen