Teambuilding

Reis om de wereld in één dag

Ontmoet met jouw team de mensheid op een unieke manier in Museum of Humanity. Dwaal rond, sta stil en laat je meenemen in het inspirerende verhaal van fotograaf Ruben Timman. Dit alles in een rauwe locatie gevuld met portretten van mensen die je hart raken.

Stel je programma zelf samen met onder andere deze onderdelen:

• Laat je inspireren door de droom van Ruben Timman over het ontstaan van het museum;

• Kijk en verwonder - dwaal aan de hand van enkele opdrachten door het museum;

• Verbinding team - met onze op maat gemaakte werkvormen en spellen leer je elkaar als team beter kennen;

• Leer in teams de geschiedenis van het militaire Hembrugterrein kennen tijdens onze Hembrug Missie. Strijd gegarandeerd!

• Catering en programma afgestemd op jouw wensen;

Optie: Nieuwe teamfoto’s nodig? Vraag naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Vragen of een offerte op maat?

Bel of app ons: 06-19561732

Mail jouw aanvraag

null
null

Wat zeggen anderen:

"Met het Gebiedsteam van Amsterdam Oud Zuid waren we op teamuitje naar Museum of Humanity. Daar stonden we stil bij de schoonheid en de waardigheid van ieder mens met verschillende werkvormen en fantastische catering. Bijzonder inspirerend en van harte aanbevolen! Ik was er al van overtuigd dat niemand het verdient om vergeten te worden en hun missie om een wereld te creëren waarin iedereen zich gezien voelt sluit daar naadloos bij aan."

Martijn, gebiedsmakelaar Amsterdam Oud Zuid

"Bij aankomst werden wij geblinddoekt een vluchtelingentent binnengeleid. Heel verrassend. Hier vertelde Ruben over zijn droom, waarna we in expositieruimte op zoek gingen naar een foto die ons aansprak. Dit maakte al veel los bij ons. Daarna volgden diverse teambuildingoefeningen en lieten we ons door Ruben fotograferen. Al met al een heel bijzondere, verrassende, fijne dag onder het genot van een hapje en een drankje."

Bea, ZwartGroen