Veerkrachtig Veenendaal!

Veenendaal, wat was je gastvrij en open. Bedankt voor de drie geweldige dagen op de markt eind september voor onze nieuwe expositie. Wat een diversiteit, wat een verhalen en wat een veerkrachtige mensen hebben we ontmoet. Het was ook een unieke kans om de schoonheid, waardigheid en diversiteit van de inwoners vast te leggen.

 

Nu we de 'buit' binnen hebben, begint het bewerken en verwerken van alle prachtige portretten en verhalen. Ook zijn we in overleg met meerdere partijen om de 150 portretten een mooi podium te geven en toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk inwoners. Het laatste nieuws hierover zullen we zo snel mogelijk met jullie delen. Ook willen we onze portretten en verhalen graag verrijken met een impactvolle randprogrammering. Kom je uit Veenendaal en wil je meedenken? Laat het ons weten!

Stuur ons een bericht

Telefoon: 06-19561732 (stuur ons bij voorkeur een appje!)


Wij zijn Veenendaal (werktitel!) is onderdeel van Color your city, ons project om in meerdere steden alle verschillende nationaliteiten en achtergronden letterlijk een gezicht te geven. Lees meer

Beeld: Fotografie van Annemarie

+ 1