Opening Wij zijn Zaanstad

ENGLISH

Op 25 juni – in de week van de langste dag – openen we de unieke expositie 'Wij zijn Zaanstad' in het museum. Na maanden van fotograferen mogen we eindelijk de prachtige schatten delen die we in Zaanstad hebben gevonden. Alle geportretteerden en hun familie en vrienden zijn van harte welkom om met ons het Feest van de Mensheid te vieren. Ook onze donateurs en trouwe volgers zijn van harte welkom.

Het programma op zaterdag 25 juni 2022:

Wereldpicknick

Samen eten verbroedert! Daarom zetten we vanaf het museum een enorme rij tafels neer tot bij onze vrienden van Bind. Dus neem een heerlijk gerecht uit jouw cultuur mee, schuif lekker aan en deel met elkaar. Zo ontstaat er een uniek moment van verbinding en ontmoeting. Om samen de mensheid te vieren!

Opening expositie ‘Wij zijn Zaanstad’

Feestelijke opening waarin we alle nationaliteiten uit de gemeente Zaanstad delen met de wereld.

Muziek, workshops en ontmoeting

Verder hebben we diverse workshops en muziek om de feestvreugde verder te vergroten.

Ben jij op de foto gezet of wil je dit feest gewoon met ons meevieren? Meld je dan gratis aan via: info@museumofhumanity.nl

We organiseren het Feest van de Mensheid samen met onze vrienden van Bind. Bij hen in de tuin kun je terecht voor een drankje!